Ürün Bilgileri
SSD’ye Geçme Zamanı
ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5″ SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)
Sabit diskinizi bir SSD ile değiştirmek istiyorsanız, ADATA SU630’dan başka bir yere bakmayın. SSD inanılmaz değer ve mükemmel performans sunmak için yeni nesil QLC 3D NAND Flash ile oluşturulmuştur. Ayrıca LDPC ECC teknolojisi gibi mükemmel özelliklere de sahiptir.
3D QLC SSD – Yığını Bozmayan Yüksek Kapasite
QLC 3D NAND Flash’ı 1.92TB kapasiteli ve cazip bir fiyat noktası ile sportif hale getiren SU630, ister depolama ister bir önyükleme sürücüsü olsun, HDD’den SSD’ye geçiş yapmak isteyen kullanıcılar için ideal bir yükseltmedir.Dinamik SLC önbelleğe alma özelliğine sahip olan NAND Flash bellek, tek düzey hücre modunda çalışır ve performansı artırır. Bu, SU630’un daha yumuşak ve daha hızlı önyükleme, dosya aktarma ve indirme işlemleri için 520/450MBps’ye kadar okuma/yazma hızlarına ulaşmasını sağlar.
Geliştirilmiş Veri Bütünlüğü
Hata düzelten kod teknolojisine sahip olan LDPC (Düşük Yoğunluklu Parite Kontrolü) desteği ile SU630, veri bütünlüğünü sağlamak için hataları algılayabilir ve düzeltebilir ve böylece daha uzun bir kullanım ömrüne sahip olur.Mekanik bileşenler olmadan, SSD’ler HDD’lerden daha dayanıklıdır. Çarpmaya, titreşime (1500G/0.5ms) ve aşırı sıcaklıklara (0°C-70°C) daha dayanıklıdırlar ve bu nedenle veriler için daha iyi koruma sağlarlar. Dahası, SSD’ler de sessizce çalışır ve daha az güç tüketir.
Marka
ADATA
Kapasite | 240 GB |
---|---|
Okuma Hızı | 500 – 599 MB/s |
Yazma Hızı | 450 – 599 MB/s |
Bağlantı Tipi | Sata 3 |
Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.